Ulkosuomalainen paljastaa invaasion suuruusluokan Itävallasta käsin.

”Pakolaisia lappaa Itävallan rajan yli 4 000–8 000 päivittäin. Niin kauan kuin Saksan Merkel ottaa vastaan, täällä veronmaksajille ei jää maksettavaksi kuin muutamien miljoonien eurojen hätämajoitukset ja kuljetukset, mutta jos baijerilaiset sulkevat rajan, kusessa ollaan.  

VASTA NYT harkitaan täällä rajojen sulkemista. Unkari älysi tehdä sen heti yritettyään ensin turhaan Dublinin sopimuksen mukaisesti rekisteröidä pakolaismassoja.

Tulijat ovat kuulemma köyhiä raukkoja, myyneet pois omaisuutensa (sodan jaloissa, kuka ostaa!?) ja ovat näin ollen siis (lähes) aitoja sotapakolaisia. Syyriasta on tulijoista vain puolet.  

Koeostojen perusteella voi kuka tahansa hankkia Turkissa 360–760 eurolla väärennetyn Syyrian passin. Täällä taas varattomat pakolaiset maksavat 800 euroa taksimatkasta Baijeriin. Bussi- ja junakuljetus kun on liian hidasta. Muuan pakolaisryhmä tarjosi junailijalle kymmeniä tuhansia dollareita, jotta Salzburgiin menevä juna ajaisi saman tien Müncheniin saakka.

Ovatpa ”hyvin koulutettuja”, koska ”vain” 16 % täysin luku- ja kirjoitustaidottomia! Ja 3 200 pakolaisesta 30 oli akateeminen koulutus. Tohtorin tai maisterin papereiden hinnoista ei ole tietoa. Pyynnöt ovat vaatimattomia! Ei haluta kuin asunto, rahaa ja lopun perheen yhdistäminen. Työnteosta ei ole saatu mainintaa.  

Pakolaisvirta Unkarin suunnalta on enää murto-osa alkusyksyyn verrattuna. Nykyisin lauma kulkee Itävallan 968 asukkaan Spielfeldin kautta. Pahimpina päivinä 6 000 eli kuusi kertaa kunnan asukasluku. Helsingissä se olisi siis vastaavassa tilanteessa 3 miljoonaa yhdessä päivässä!  

Asiasta on enemmän tai vähemmän uutissulku, mutta ainakin paljastui, että järjestystä ylläpitämään komennettuja sotilaita on pahoinpidelty aitaelementillä. Piikkilanka-aitaa on täytynyt vetää moottoriteiden varsille, koska pakolaiset saapastelivat ajoradalla.  

Kävin viime viikolla eräässä Wienin suurimmista sairaaloista (Hietzing KH), jossa oli tyhjennetty joitakin geriatrian paviljonkeja pakolaisille. Ei valitettavasti ollut kameraa, jotta olisin kuvannut ikkunoiden alle kertyneet roskakasat. Sotatraumaisia kun ovat, eivät jaksa edes siivota. Sen tekevät kyllä isäntäväki ja vapaaehtoiset avustajat.

Eräs maan merkittävimmistä keuhkotautiparantoloista eli Hochegg Grimmenstein on erään hoitajan paljastuksen mukaan jo täynnä ulkomaalaisia potilaita. Asiasta on tietenkin uutissulku, juuri kun tuberkuloosi saatiin käytännöllisesti katsoen hävitettyä läntisestä Euroopasta. Monessa muussakin suhteessa tällä vauhdilla voidaan pian sanoa ”hyvää yötä Eurooppa”. Se näyttääkin olevan joidenkin piirien tarkoituksenakin.

Afganistanilaisten osuutta pakolaisista ei tiedä kukaan, mutta syyrialaisia on "sotapakolaisista" korkeintaan 60 %. Kielitaitoa kuulemma on, sillä monet osaavat ainakin yhden sanan englantia: ”Germany”.  

Uusin hitti turvapaikan saamiseksi on ostaa 1 000 eurolla tappouhkauskirje talibaneilta. Tappouhkauksen ("viimeinen varoitus, olemme päättäneet tappamisestasi") esittää A4-kokoisella paperilla Mullah Omar, joka tosin on jo kuollut aikoja sitten, mutta moniko Euroopan viranomaisista sen tietää (lähde saksalainen Bild).  

Minulla muuten on 3 455 lehdistä vuodesta 2011 alkaen kuvattua rikostapahtumaa, johon täällä on syyllistynyt ulkomaalainen. Tästä tietenkin puuttuu joka vuosi ne neljä kuukautta (eli 1/3 vuodesta), jolloin olen Suomessa ja taatusti vielä parituhatta rikosta, joihin on syyllistynyt ulkomaalainen, mutta joissa kansalaisuutta, entistä sellaista tai "Migrationshintergrund" ei ole mainittu tai jotka eivät ole päässeet -tai saaneet päästä- lehtien sivuille saakka (koska on "lehdistön sananvapaus").”

Uusimmat artikkelit

Ns. pankkikriisi oli suurelta osalta rikollista

joulukuu 02, 2015

Vesipainajainen voi olla totta pian – Vietnamissa se jo on

marraskuu 18, 2015

Muslimi-invaasio Itävallan näkökulmasta

marraskuu 05, 2015

Haluaako Greenpeace tuhota Helsingin?

lokakuu 16, 2015

Kolme kirjaa Karjalan palautuksesta

syyskuu 29, 2015