Hämmentävä plakaatti Helsingin keskustassa vaatii Helsinkiä vapautumaan hiilestä. Vaatiiko Greenpeace nyt liikoja: koko elämämme perustuu hiilelle.

Jos ilmastonmuutosteorian väitteet olisi totta, voisimme havaita kolme ilmiötä. Ensinnäkin lämpötilat olisivat nousussa. Toisekseen hiilidioksidin määrä olisi nousussa (mikä on totta), ja kolmanneksi, sateet lisääntyisivät (koska lämpötilan nousu haihduttaa enemmän vettä ilmakehään, mistä se sataa aikanaan alas). Tämä on täsmälleen se, mikä saa kasvit kasvamaan kasvihuoneissa. Eli kun ihmiskunta tarvitsee lisää ruokaa, se kasvattaa niitä kasvihuoneissa, joihin tahallisesti lisätään hiilidioksidia, seinät ja katto lämmittävät kasvualustaa ja luonnollisesti kasviksia keinokastellaan.

Jostakin syystä tämä skenaario ei kiinnosta ”huolestuneita”. Päinvastoin – hiilidioksidi nähdään pahana ilmiönä.

Ihmiskunnan kokonaismäärä kasvaa hälyttävää tahtia, ja ratkaisuksi ehdotetaan hiilen poistamista Helsingistä. Järkevämpää olisi varmistaa ruokatuotannon kasvu, mikä toteutuu juuri sillä ”ilmastonmuutoksen” cocktaililla, jota pelätään: enemmän hiilidioksidia, enemmän kastelua ja lämpimämpää. Pahaksi onneksi ilmasto ei näytäkään lämpenevän. Asia on kiistanalainen, ja vuoroin julkistetaan ”virallisia” lämpenemistietoja ja toisaalta tilastoja, joissa lämpenemistä ei ilmene.

Samaan aikaan, kun Suomen kansantalous menettää iskukykyään maailmanlaajuisessa kilpailussa ja maahamme tunkeutuu tuntemattomia arabimuslimeja, olisi viisainta laittaa ilmastokysymykset jäihin ja palata todellisten ongelmien pariin.

Helsingin ”vapauttaminen hiilestä” tarkoittaisi elämän loppumista pienessä, tuskin yli puolen miljoonan asukkaan kaupungissa, kun samaan aikaan pelkästään Kiinassa on ainakin 40 miljoonakaupunkia – vähintään tuplasti sen verran väkeä kuin Helsingissä. Ja jos koko pääkaupunkiseudulla onkin melkein miljoona asukasta, Kiinassa vastaavia kaupunkeja on 105. Koko planeetalla miljoonan asukkaan urbaanialueita on yli 500.

Miksi Helsingin pitäisi keskittyä taisteluun hiiltä vastaan, kun hiili on koko elämän perusta ja hiilidioksidi on kaiken kasvillisuuden kasvun päätekijä.

Vaihtoehtomedia muistuttaa jatkuvasti, kuinka Agenda 21 tai muut globalistien hankkeet pyrkivät ratkaisemaan väestöräjähdyksen pehmein keinoin. Keskitysleirit ja massamurhat ovat viime vuosisadan keinoja. Monet analyytikot havaitsevat näissä hankkeissa merkkejä depopulaatiosta – väestömäärän vähentämisestä muilla keinoilla. Olisiko sodassa hiiltä vastaan tunnusmerkkejä tavoitteista ihmisen elämän tekemiseksi sietämättömäksi? Muulla tavalla ei Greenpeacen sotaa elämän perustekijöitä vastaan voi selittää.

Uusimmat artikkelit

Ns. pankkikriisi oli suurelta osalta rikollista

joulukuu 02, 2015

Vesipainajainen voi olla totta pian – Vietnamissa se jo on

marraskuu 18, 2015

Muslimi-invaasio Itävallan näkökulmasta

marraskuu 05, 2015

Haluaako Greenpeace tuhota Helsingin?

lokakuu 16, 2015

Kolme kirjaa Karjalan palautuksesta

syyskuu 29, 2015