Tuhansien ja tuhansien nuorten muslimimiesten invaasio Suomeen ei ole välttämättä sattumaa. Lähihistorian tapahtumat osoittavat, että tällaista oli odotettavissa. Uusimedia.com analysoi.

1) Alkuvuodesta uutisoitiin, että ISIS aikoo lähettää Eurooppaan 500 000 muslimia "aseena".

2) Jo sitä ennen alkoi median rummutus "rasismista" ja "äärioikeiston uhkasta".

3) Jo sitä ennen alkoi median ja järjestöjen rummutus "hyvinvointivaltiosta" ja "Suomi on maailman paras" ja "kehitysmaiden ahdinko" ja suurisilmäisistä lapsista, ja sodista ja kärsimyksestä.

4) Kauan sitten EU:ssa laadittiin luonnos pakolaisten sijoittamisesta Euroopan maihin pinta-ala huomioon ottaen. Suomen osalle arvioitiin potentiaalinen yli 60 miljoonan pakolaisen sijoitusmahdollisuus. Katso tästä linkistä sivu 109

5) Amerikan-juutalainen naishenkilö antoi lausunnon, kuinka Eurooppa ei ole riittävästi monikulttuuri-moodissa ja kuinka Eurooppa tarvitsee hurjan muutoksen ja että "meillä juutalaisilla on siinä muutoksessa suuri rooli".

6) Jyrki Katainen antoi lausunnon, kuinka Suomi tarvitsee 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa.

7) Schengen-alue luotiin, jotta ihmisillä olisi vapaa liikkuvuus. Viime aikoina Schengen-rajat ovat vuotaneet kuin seula. Jopa Schengen-alueen ulkorajaa esimerkiksi Unkarin ja Serbian välissä ei ole nähty Schengen-rajana vaan "rajattomana" vyöhykkeenä, missä Unkarin aidanrakennus on tuomittu (vaikka Unkari noudattaa yhteisiä sääntöjä).

Kritiikkiä ovat esittäneet Yhdistyneet Kansakunnat, Itävalta,  Ranska ja EU-komissio

8) Invaasion massojen jakelu jokaiseen EU-jäsenvaltioon on toteutettu uhkauksin ja ultimaatumein. Äskettäin Latviasta raportoitiin uhkauksista.

9) Ruotsi rikkoo sääntöjä ja lähettää "torjuttavia" kansalaisuuksia Suomeen. Kansanedustaja Saarakkala:

Toisista EU-jäsenmaista hakeutuu jo nyt Suomeen turvapaikanhakijoita, joiden turvapaikkahakemukset tulisi Dublin-sopimuksen mukaan käsitellä siinä EU-jäsenmaassa, johon he ovat ensimmäisenä saapuneet. Ei Suomessa, joka sijaintinsa puolesta on maa, jonne turvapaikanhakijat tulevat pääsääntöisesti viimeisenä, kuljettuaan ensin Euroopan läpi ja oleskeltuaan monessa muussa EU-jäsenmaassa", Saarakkala muistuttaa

10) Kukaan Suomen ministereistä ei suostu sanomaan, että invaasiota pitäisi jollakin tavalla torjua, ei Sipilä puheessaan, ei Orpo vastuullisena ministerinä, eikä edes Soini ulkoministerinä, vaikka Soini on hallituksessa nimenomaan maahanmuuttoa kritisoivien äänin.

Hallitus ei suostu rajoittamaan invaasiota

11) Media kielsi ja esti äskettäin kaiken kommentoinnin aiheeseen liittyvissä uutisoinneissa. 

12) Median propaganda on saavuttanut uskomattomat mittasuhteet. Kaikenlaiset aasinsillat ovat käytössä, jotta propagoidaan maahanmuuton ihanuutta. Niinpä vedetään 1800-luvun teollisuusnimet ”todistamaan”, että Suomessa kukaan suomalainen ei osaa mitään, vaan tarvitaan Fazerit, Sinebrychoffit ja Finlaysonit nostamaan Suomi. Invaasio koostuu lähinnä ”naisista ja lapsista”, jotka ovat ”hätää kärsimässä” ja kaikkien pitää ”auttaa, koska täytyy auttaa”.

13) Media käyttää jatkuvasti propagandistisia sanavalintoja ("pakolaiset", "hätää kärsivät") ja näyttää kuvamateriaalia lapsista, vaikka noin 75 % invaasiosta koostuu nuorista miehistä.

14) Media turvautuu rotuoppiin perustellessaan, miksi Suomi tarvitsee "uutta verta", jolloin suomalaisten geneettiset ominaispiirteet saataisiin lopulliseen ratkaisuun. Tämä samaan aikaan, kun media itse heiluttelee ”natsikorttia” eri mieltä olevia vastaan.

15) Media masinoi jättimäisen kampanjan yhtä nuorta kansanedustajaa vastaan, joka uskalsi vielä vastustaa monikulturismia. Massiiviset mielenosoitukset polkaistiin pystyyn ennätysnopeasti kaikkine esiintyjineen, lupineen ja logistiikkoineen. Kooste keskustelusta ja kommenteista löytyy täältä.

16) Invaasion asuttamiseen on nopeasti löytynyt paikkoja ja rahaa, vaikka Suomi on oma-aloitteisesti lakkauttanut reumasairaalan, eikä lastensairaalaan löydy julkista rahaa. Samaan aikaan leipäjonot pitenevät, kasarmeja, kouluja ja sairaaloita suljetaan ja työpaikkoja lakkautetaan. Leipäjonoista täällä.

17) Suomen "ensimmäinen kaupallinen vastaanottokeskus" on poliitikkojen ja virkamiesten hallinnoiman firman vetämä, missä hyväveli-maantapa -korruptio paljastaa räikeimmät kasvonsa. Media ei kyseenalaista tätä korruptiota.

Yksityinen kaupallinen vastaanottokeskus paljastuu tunnettujen virkamiesten ja poliitikkojen vetämäksi yritykseksi, joka on sopivasti tehnyt tappiota vuonna 2014, kunnes keksittiin ”pakolaiset”.

18) Pääministeri Sipilä lupaa luovuttaa luksusasuntonsa invaasiolle, mikä moninkertaistaa nopeasti invaasion päivittäiset ihmismassat. Missään vaiheessa ei Sipilä, eikä media tunnusta tämän toimenpiteen ristiriitaisuutta ja vahingollisuutta.

19) Kaikki mitä sanotaan ja puhutaan ja havainnoidaan Suomessa, ilmenee täsmälleen samalla tavalla useimmissa muissa Euroopan maissa, vaikka niissä maissa ei mainita Suomea.

20) Kaikki tapahtuu kuten netissä on ehditty ennustaa jo vuosien ajan.

Uusimmat artikkelit

Ns. pankkikriisi oli suurelta osalta rikollista

joulukuu 02, 2015

Vesipainajainen voi olla totta pian – Vietnamissa se jo on

marraskuu 18, 2015

Muslimi-invaasio Itävallan näkökulmasta

marraskuu 05, 2015

Haluaako Greenpeace tuhota Helsingin?

lokakuu 16, 2015

Kolme kirjaa Karjalan palautuksesta

syyskuu 29, 2015